Voorgerechten
Vlees Vis Gevogelte Vegetarisch
In glas geserveerd: venkel, knolselderij, parmezaan en rookvlees
Gerookte zalm met een zalfje van doperwten en een gepocheerd eitje
Coquilles St. Jacques et crevettes Hollandaises a la chicoree de Bruxelles, sauce Noilly Prat
Gebakken coquilles op een bedje van gestoofde paksoi, omlijst met antiboise
Gemarineerde garnalen met geroosterde citroenmayonaise en asperges
Havermoutblini’s met gerookte zalm en bietenknolselderijremoulade
Geroosterde coquilles met cantharellen, grijze garnalen, witte bonen en
komkommer
Pakketjes met foie gras op appelcompote met tamarinde-appeljus
Gerookte eendenborstfilet op de cobb met sinaasappelsaus en veldsla
Gebakken halloumi kaas met een citroen-kappertjes vinaigrette
Poffertjes van ratte-aardappel met geitenkaas en een kwartelspiegeleitje
Gepocheerd ei met zachte gelei van Trappistenbier, tobiko kaviaarroom en kervel