Bron: Allerhande
Voorgerecht
4 personen
Avocado-cocktail met rivierkreeftjes
Ingrediënten
2 tomaten
1/2 theelepel
fijn tafelzout
4 theelepels
sherry-azijn
2 theelepel
extra vierge olijfolie
150 gram
gekookte, gepelde rivierkreeftjes
2 rijpe
avocado’s
2 theelepels
verse gehakte koriander
Bereiden
Halveer de tomaten, ontdoe ze van
de pitjes en hak wat er over is fijn.
Doe de stukjes tomaat het zout,
de sherry-azijn en olijfolie in een kom.
Klop dit alles tot een dressing.
Roer vlak voordat je wilt gaan
eten de rivierkreeftjes door de dressing.
Halveer de avocado’s, ontdoe ze
van de pit en schep het mengsel van rivierkreeftjes en
tomaten in het gat waar de pit zat.
Strooi er de koriander over en
serveer de avocado's onmiddelijk.
Bron: Nigella Express van Nigella Lawson