Voorgerecht
4 personen
Paddenstoelen met coquilles en pistachenootjes
Ingrediënten
1 grote teen
knoflook
400 gram gemengde
paddenstoelen
200 gr
cherrytomaatjes
8 (2 grote pp)
coquilles
100 gram rucola
salade melange
2 el
balsamicoazijn
1 el olijfolie
Handvol
parmezaanse kaas
Handvol gepelde
pistache nootjes
Snij de knoflook in plakjes en bak kort aan, haal uit de
pan. Bak de paddenstoelen met zout en peper, hou even warm.
Dep de coquilles droog, bestrooi ze met dragon, wat zout en
peper en bak kort (2 X 1,5 tot 2 minuten per kant). Maak de
dressing voor de salade (meng olie en azijn) en doe de
salade en tomaatjes in een kom. Meng goed en verdeel over 4
borden. Schep de paddenstoelen erop en leg op elk bord 2
coquilles. Verdeel de pistachenootjes en parmezaanse kaas
erover en serveer direct met een stuk vers brood.