Voorgerecht
4 personen

Paddenstoelen met coquilles en pistachenootjes


Ingrediënten
1 grote teen knoflook
400 gram gemengde paddenstoelen
200 gr cherrytomaatjes
8 (2 grote pp) coquilles  
100 gram rucola salade melange
2 el balsamicoazijn
1 el olijfolie
Handvol parmezaanse kaas
Handvol gepelde pistache nootjes
 
Snij de knoflook in plakjes en bak kort aan, haal uit de pan. Bak de paddenstoelen met zout en peper, hou even warm. Dep de coquilles droog, bestrooi ze met dragon, wat zout en peper en bak kort (2 X 1,5 tot 2 minuten per kant). Maak de dressing voor de salade (meng olie en azijn) en doe de salade en tomaatjes in een kom. Meng goed en verdeel over 4 borden. Schep de paddenstoelen erop en leg op elk bord 2 coquilles. Verdeel de pistachenootjes en parmezaanse kaas erover en serveer direct met een stuk vers brood.