9 juni 2010
Eetclub bij Rudi
Indische rijsttafel
Voor de amuse vooraf heb ik een stoommandje gekocht en een zestiental dimsum's uit de diepvries bij de toko. Een erg lekker en makkelijk entreetje, zeker gezien de hoeveelheid werk die de rest van de rijsttafel opleverde
Hoofdgerechten
Babi Base Manis (varkensvlees)
Pepes Udang (garnalen)
Ayam Opor (kip)
Gule Kambing (lamsvlees)
Dendeng Blado (rundvlees)
Rendang Padang (rundvlees)
Sambal Goreng Telor (eieren)
Het was erg lekker!!
Bijgerechten
Atjar Tjampoer (groenten in zuur)
Verse brokken kokos
Kroepoek
Bami
Witte rijst met gebakken uitjes
Scherpte
De scherpte van de gerechten viel mee. Ik had wel alle pepers en andere ingredienten verwerkt maar de pepers uitgeschraapt. Heb blijkt dat dan (in ieder geval voor ons clubje) het allemaal wel iets spicier mag. Iets voor de volgende keer.