28 oktober 2017
20-jarig bestaan eetclub
Op 28 oktober hebben we het twintigjarige bestaan van de eetclub gevierd.
Na
wat uitstel (waardoor het eigenlijk bijna het 21e jaar is) hebben we er
een
fantastische dag, avond en morgen van gemaakt. De foto's vind je
hier.
Menu
Vooraf:
Oesters (Huître Spéciale
Gillardeau)
geserveerd met een Veuve Clicquot brut champagne
Soep:
Amandelsoep met
koningskrab en gouden druiven
geserveerd met een Veuve Clicquot brut
champagne
Voorgerecht:
Kalfszwezerik met morieljesaus
geserveerd met een Gewürztraminer, Domaine Schlumberger Grand Cru Kessler
2011
Tussengerecht:
Geblakerde spitskool met vissaus
geserveerd met een Brand Pinot Gris 2012
Hoofdgerecht:
Wagyu entrecote met
truffelsaus, geroosterde pastinaak en aardappel/knolselderijpuree
geserveerd met een Les Grand Merisiers, Chateau neuf
du Pape 2011
Nagerecht:
IJs van Dulce de Leche met
rood fruit
geserveerd met een Lergenmüller Eiswein 2014, rot
Bij de koffie: een Tullamore Dew 14 years single malt Irish Whiskey of een Gibson Canadian Whisky (donatie Jeroen)
Groepsfoto vooraf, vlnr Erik, Rudi, Jeroen en Joost
Achteraf hebben we maar geen foto gemaakt ;-)