28 oktober 2017
20-jarig bestaan eetclub

Op 28 oktober hebben we het twintigjarige bestaan van de eetclub gevierd.
Na wat uitstel (waardoor het eigenlijk bijna het 21e jaar is) hebben we er
een fantastische dag, avond en morgen van gemaakt. De foto's vind je hier.

Menu


Vooraf: Oesters (Huître Spéciale Gillardeau)
geserveerd met een Veuve Clicquot brut champagne

Soep: Amandelsoep met koningskrab en gouden druiven
geserveerd met een Veuve Clicquot brut champagne

Voorgerecht: Kalfszwezerik met morieljesaus
geserveerd met een Gewürztraminer, Domaine Schlumberger Grand Cru Kessler 2011

Tussengerecht: Geblakerde spitskool met vissaus
geserveerd met een Brand Pinot Gris 2012

Hoofdgerecht: Wagyu entrecote met truffelsaus, geroosterde pastinaak en aardappel/knolselderijpuree
geserveerd met een Les Grand Merisiers, Chateau neuf du Pape 2011

Nagerecht: IJs van Dulce de Leche met rood fruit
geserveerd met een Lergenmüller Eiswein 2014, rot

 Bij de koffie: een Tullamore Dew 14 years single malt Irish Whiskey of een Gibson Canadian Whisky (donatie Jeroen)

Groepsfoto vooraf, vlnr Erik, Rudi, Jeroen en Joost
Achteraf hebben we maar geen foto gemaakt ;-)