1 april 2009
Eetclub bij Joost

Menu


Dit was een maaltijd waarvan drie van de vier gangen geďnspireerd waren door ons etentje in Maastricht op 7 maart 2009. Rudi was daar niet bij vanwege zijn ongeluk. Hopelijk heeft op deze manier toch nog iets meegekregen van de heerlijke maaltijd in restaurant "O". '

 

Voorgerecht: Gerookte zalm met een zalfje van doperwten en een gepocheerd eitje

Hoofdgerecht: Gestoomde heilbot, aardappelpuree en ratatouille met een spinaziesaus

Tussengerecht: Kaasplankje geserveerd met een mooie port (Kopke colheita 1997)

Nagerecht: Aardbeien met vanilleijs (de aardbeien verwarmd in 'Condimento Balsamico Lampone', met dank aan Jenny Andriese

 

Bij het voor- en hoofdgerecht dronken we (net als in Maastricht) een Oostenrijkse Grüner Veldliner (Smaragd 2006).

Lekkerrrr, brood op een stokkie
D
e wijn

De tafel tijdens het hoofdgerecht