Vlees Vis Gevogelte Vegetarisch
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gecarameliseerde tomaatjes
Lamskoteletjes uit de oven, gevulde prei met ricotta en tomaten
Geroosterd lamsvlees met een Aziatisch accent, geserveerd met fusionpasta en paksoi
Hert met saus van rode wijn en chocolade, romige kool met selderij en gratin dauphinoise
Gemarineerde Ribeye met pom croquettes uit de oven en cherrytomaatjes en gele paprika
Dendeng Blado (Rundvlees)
Gule Kambing (lamsvlees)
Babi Base Manis (varkensvlees)
Wildzwijnpoulet gestoofd in rode wijn met polenta en spinaziesalade
Lamskoteletjes uit de oven met gevulde prei met ricotta en tomaten
Ierse tournedos met gekonfijte sjalotten met een salade van waterkers, spinazie en Parmezaanse kaas
Rosbief met honing en lauwarme salade van schorseneren en avocado
Beef Wellington met worteltjes, sugar snaps en aardappeltjes
Kalfstong in
madeirasaus
Hertenbiefstuk met blauwe bosbessensaus en spinazie, bieten en pompoensalade
Wagyu entrecote met truffelsaus, geroosterde pastinaak en aardappel/knolselderijpuree
Wildzwijn biefstuk met casave puree en ratatouille uit de airfryer
Lamsbout uit de oven met roene asperges en geroosterde gestampte aardappel
Schweinehaxe mit Sauerkraut und Bratkartoffelen
Baklap met peper-limoenkruiden en tomatensalsa en aardappelpuree
Lamsschouder of bout uit de oven met bimi’s, groene mini asperges en pommes douchesse
Krokant buikspek met aardappel-knolselderijpuree en peultjes
Lamshaas met mosterd-kruidenkorst met groene asperges, puree en geroosterde tomaatjes
Gebakken hertenbiefstuk met perenchutney en roerbakspruitjes met amandelen
Duo wild en rode kool met appeltjes en puree van pompoen en zoete aardappel
Zalmsteak in limoen met “stuffed patotoes” en trompet de la morte
In de pan gegaarde zalm op wasabi- aardappelpuree, gegrilde groenten en gember-demi-glacesaus
Gestoomde heilbot, aardappelpuree en ratatouille met een spinaziesaus
Gebakken en geroosterde rogvleugels met citroen en vijfkruidenpoeder
Pepes Udang (garnalen)
Gebakken zalm met waterkers mayonaise en geroosterde asperges
Mayonaise van rode biet met gemarineerde Schotse zalme en gecarameliseerde rode biet
Pakjes makreel en kabeljauwfilet gemarineerd met kombu met Groene asperges met sinaasappelsaus
Knapperige groenten-couscous met mosselen en kerrie-mosselsaus
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsuas met courgettekoekjes
Zalmfilet met kruiden, rode paprika en deftig geroosterde groenten
Tonijnbiefstuk met snijbiet/spinazie risotto en pittige venkel
Met borstfilets van houtduif gevulde en gepofte rode paprika’s
In een grote braadslee gebakken parelhoen met salie, selderij en bloedsinaasappel
Fazant gestoofd in bier met prei, aardappelen, pruimen en spek
Ayam Opor (kip)
Kip, gevuld met mozarella, met geroosterde tomaten, aubergines en pesto
Gekruide eendenborst met (zelfgemaakte) aardappelkroketjes, spinazie en saus van frambozen en granaatappel
Langzaam gebraden kip met aardappeltjes uit de wok en doppertjes op Franse wijze
Met limoncello gemarineerde eendenborst, tomaten-risotto en
citroensaus