Soep
4 personen

Cappuccino van wildbouillon met Buffaloworm omeletreepjes


Ingredienten

500 gram wild fond

5 gram Buffalo wormen

1 ei

200 ml volle melk

Peper en zout

 

Bereiden:

Verdun de wild fond 1 op 3 met water (kijk op de verpakking of dit nodig is!) en breng deze tegen de kook. Klop het ei met een scheutje melk los, voeg de Buffalowormen, peper en zout toe en bak hier een dun omeletje van. Laat deze afkoelen en snijd de omelet in dunne reepjes. Breng de volle melk al kloppend met een garde in een ruime pan tegen de kook aan. Haal de pan van het vuur en laat het melkschuim even stollen. Verdeel de omeletreepjes en de bouillon in  4 cappuccinokoppen en schep daarna het schuim op de hete bouillon.

 

Wijn: Vacqueyras Blanc 2011

 

Recept: www.bugsplaza.nl

 

Commentaar van Joost: Rudi had nog recht op een recept met insecten, vandaar. Dit was overigens zeer smakelijk!