LA SUiTE
SAnS
CRAvATE
MENU “CARTE BLANCHE”
De menu wordt
door de chef samengesteld
met in het
opzicht van u telkens
de beste
kwaliteit te kunnen voorschotelen.
Indien u
allergieën heeft of speciale wensen
laat het ons
gerust weten
Oosterscheldepaling /
asperge / groene jus
Noordzeevis / zuring /
gebrande prei / amandelmelk
Hoppescheuten /
grijze garnalen / hoeve ei / luchtige bierjus
Morieltjes /
varkenspoot / groene asperges / mosterd
Kalfsvlees uit Corrèze /
macaroni / comté / vin jaune
Kazen geaffineerd door
Kaasmeester Callebaut
Millefeuille / vanille /
appel / gezouten caramel
Als amuses
Op het gouden bordje met coquille schelp:
Zeewier beschuit , ponzu boter en scheermes
op het houten plankje:
Yoghurtbrood met gefermenteerde meiraap
Op het bordje met bestek:
vork: Gerookte en gemarineerd sardientje , crème van artisjok
lepel: Moderne versie van gepocheerd eieren Florentine