LA SUiTE SAnS

CRAvATE

MENU “CARTE BLANCHE”

 

De menu wordt door de chef samengesteld

met in het opzicht van u telkens

de beste kwaliteit te kunnen voorschotelen.

Indien u allergieën heeft of speciale wensen

laat het ons gerust weten

 

Oosterscheldepaling / asperge / groene jus

Noordzeevis / zuring / gebrande prei / amandelmelk

Hoppescheuten /  grijze garnalen / hoeve ei / luchtige bierjus

Morieltjes /  varkenspoot / groene asperges / mosterd

Kalfsvlees uit Corrèze / macaroni / comté / vin jaune

Kazen geaffineerd door Kaasmeester Callebaut

Millefeuille / vanille / appel / gezouten caramel

 

Als amuses

Op het gouden bordje met coquille schelp:

Zeewier beschuit , ponzu boter en scheermes

 

op het houten plankje:

Yoghurtbrood met gefermenteerde meiraap

 

Op het bordje met bestek:

vork: Gerookte en gemarineerd sardientje , crème van artisjok

lepel: Moderne versie van gepocheerd eieren Florentine