31 oktober en 1 november 2009
Potverteren in Maastricht
Het menu
SMAKEN
/ GEUREN / KLEUREN Pastille mierikswortel / groene appel Marshmallowvijfsmaken (2002) Rood op rood van bietjes
Drie
maal kokos / koriander / Vega sushi Rjjst/ avocado / waterkers / limoen Beluga Caviar Surprise (2009) Chef's special (2000)
|
SMAKEN / GEUREN / KLEUREN
Inktvis /
krab koud & warm /
Drie maal
oester / drie maal komkommer
Drie maal
bio ganzenlever
Tartetatin
/ nachtkreeft
Iberico /
alikruiken / Dashi
|
SMAKEN / GEUREN / KLEUREN
Roodpoot
patrijsje
nagerecht Assorti kaas of
Bramen
Pompoen
|
Wijnlijst
- Champagne, Magnum Perrier-Jouet
- Champagne, Charles Heidsieck
- Moscatel seco 'Botani' 2008, Jorge Ordonez selection, Sierras de Malaga
- Chardonnay 'Chassagne-Montrachet' 2007, Domaine Paul Pillot, Bourgogne
- Pinot noir/Spatburgunder 'Malterdinger' 2006, Weingut Huber, Baden
- Sangiovese 'Chianti Classico' 2006, Castello di Ama, Toscana
- Madeira 'Finest medium Rich', Henriques & Henriques