28-30 noveber 2003
Potverteren in Wissekerke
100 gram ui
100 gram prei
2 teentjes knoflook
200 gram champignons
4 tros- of Romatomaten
1 tros- of Romatomaat
witte druiven
bakje cherry/roma tomaatjes
el peterselie (gehakt)
14 blaadjes basilicum
2 tot 3 el venkelblad
enkele limoenen
2 uien
tijm
2 appels
2 eetlepels fijngehakte peterselie
Eetlepel fijngehakte bieslook
1500 gram zuurkool
Aardappels
2 theelepels olijfolie
6 el olijfolie
Zout
Nootmuskaat(rasp Joost)
Peper(-molen van Joost)
2 l fond van kip (reeds van tevoren gemaakt)
Knoflook
Ameretti biscuits 100g.
Dark chocolate 450g.
Double cream (48% vet) 570 ml
Cocoa powder
Single pouring cream
2 el single pouringcream
Drie soorten kaas
100 g parmezaanse kaas
Donker boerenbrood
Zakje mozzarella
Spiesjes voor mozzarella/tomaat spiesjes
350 gram witvis (kabeljauw of koolvis)
100 gram tarwebloem
100 gram geitenkaas
2 eieren
Australian of andere bonbon’s (2 per persoon)
Jeneverbessen
1 kg bloem
100 gram bloem
12 eieren
100 gram boter
125 gram boter
Kruidnagel
100 gram ontbijtspek
Melk (voor aardappelpuree)
100 gram gedroogde morieljes
100 gram gedroogde ridderzwammen
100 gram gedroogde boleten
50 gram gedroogde ridderzwammen (garnering)
100 ml truffelolie
40 gram witte truffels (of zwarte?)
Glucose (vloeibaar)
3 grote kreeften
12 oesters
3 wilde eenden
Bonbons
Klein heupflesje Rum
2 flessenTaittinger Champagne
1 fles Saké (Erik koopt van tevoren
1 fles Chateux Neuf du Pape
2 flessen Saint Emillion
1 fles Amaretto
1 fles Late Vintage of Grahams six Grapes Port
Diverse Belgische blonde biertjes
Bushmill 12 jaar