Nagerecht
4 personen
Warme geitenkaas met sherryrozijnen
Ingrediënten
75 g
rozijnen
1 dl sherry Pedro Ximenez
1 zakje vanillesuiker
(versgemalen) zwarte peper
mespunt kruidnagelpoeder
4 sneetjes witbrood
1 zakje walnoten
1 pakje geitenkaas (bijv. Bettine Blanc)
Voorbereiden
In hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen
afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min. verwarmen. Rozijnen uit
magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje
kruidnagelpoeder.
Bereiden
In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk
bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in
magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood
leggen. Sherryrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.
Bron: naar een idee van AH receptenkaart
7526