Nagerecht
4 personen

Flensjes met bananenkwark en sinaasappel


Ingrediënten

2 handsinaasappels

1 eetlepel boter

2 zakjes vanillesuiker

1 banaan

250 g magere kwark

4 pannenkoeken naturel (pak a 8 stuks)


Sinaasappels dik schillen om witte vliesjes te verwijderen. Sinaasappels in plakken snijden.
In koekenpan op matig vuur boter smelten. Plakken sinaasappel naast elkaar in pan leggen.
Na 3 min. bakken, plakken keren en sinaasappel bestrooien met 1 el vanillesuiker. In nog 3 min. suiker laten smelten.
Intussen banaan pellen en in kom fijnprakken. Kwark en rest van vanillesuiker door bananenpuree mengen.
(In magnetron) pannenkoeken verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Bananenkwark en plakken sinaasappel erover verdelen.
 

Uit: Allerhande 01, 2006