Nagerecht
4 personen
Eton Mess
Ingrediënten
350 ml slagroom
30 g suiker
500g aardbeien, schoongemaakt en gehalveerd
Meringue, kant en klaar gekocht of zelf gemaakt
Aardbeien coulis (facultatief)
Bereidingswijze
Klop de slagroom met de suiker stijf
Verbrokkel de meringue (niet te fijn)
Meng de slagroom met ¾ van de meringue en de aardbeien
Schep het mengsel in een grote schaal of individuele
schaaltjes of glazen
Bestrooi met de overige meringue
Giet er wat aardbeien coulis over (facultatief)
Recept: Rutger van den Broek
Commentaar Joost: Ik
kocht een groot brok meringue bij Stach op de Twijnstraat (ze zitten ook op de
Choorstraat en de Biltstraat).
Het fijne van dit recept is dat de hoeveelheden er niet heel erg toe doen: het is altijd heel lekker en nauwelijks werk.