Hoofdgerecht
4 personen
8 kleine rundersnitzels
8 takjes rozemarijn
3 gemengde paprika's
1 zak je rucolasalade
1 courgette
1 ui
tartaarsaus
1/4 liter mayonaise (1/2 pot)
1/2 - 1 theelepel mosterd (uit een potje)
2 (koude) hardgekookte eierdooiers (of 1 (koud) hardgekookt ei )
1 flinke augurk (circa 50 - 60 gram)
1 eetlepel kappertjes (uit een potje)
1 volle eetlepel fijngesneden peterselie
1 volle eetlepel zeer fijn gesnipperde ui
Sauce Tartare
Doe de mayonaise en de mosterd in een schaal of
kom.
Prak de eierdooiers (of het ei) fijn met een
vork en doe ze (of het) daarna bij de mayonaise.
Snijd (of hak) de augurk en de kappertjes zeer
fijn.
Doe de fijn gesneden augurk, kappertjes,
peterselie, dragon en de ui of bieslook bij de
mayonaise.
Roer alles goed door elkaar en zet de saus (afgedekt)
tot gebruik in de koelkast.
Uit: La Cucina Italiana zomer 2006