Hoofdgerecht
4 personen
2 eetlepels boter
2 eetlepels olie
500 g sukaderundvlees (in grove stukken)
2 uien (grofgesnipperd)
2 aubergines (in blokjes)
2 teentjes knoflook (gesnipperd)
500 g champignons (schoongeveegd)
2 eetlepels scherpe mosterd
125 ml crème fraîche
2 takjes koriander (fijngeknipt)
In braadpan boter en helft van olie
verhitten. Vlees hierin in 3 min. rondom bruinbakken.
Vlees uit pan nemen. Ui in achtergebleven bakvet met rest
van olie in 5 min. bruinbakken.
Aubergine toevoegen en 5 min. al omscheppend meebakken.
Vlees, knoflook, champignons, mosterd en crème fraîche door
groente scheppen.
Gerecht met deksel op pan 2-3 uur laten stoven, af en toe
omscheppen.
Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over vier
borden verdelen.
Bestrooien met koriander. Lekker met rijst en wortelsalade.
Uit: Allerhande oktober 2003