Hoofdgerecht
4 personen
Chinese rijsttafel
Chinees worstje geweld in water, afgekoeld geserveerd. Hele zoetige smaak
Dim Sum gevuld met garnalen en bieslook. Kant en klaar bij de toko meegenomen
Tahoe met Ma Po saus, prei en tauge; Verwarm de tahoe in wat bouillon en voeg de saus, prei en tauge toe. Warm goed door.
Kippendij met Gon Bao saus met rode peper,
lenteui en cashewnoten.
Snijd de kip in stukjes en bestrooi licht
met bloem. Bak knoflook, pepers kort aan, voeg de kip toe. Bak 3 minuten op hoog
vuur. Voeg de lenteui, cashewnoten en saus toe.
Varkensfilet met Yu Hsiang saus en witte kool.
Snijd de filet in stukjes. Bestrooi met 5 kruidenpoeder. Bak filet
met knoflook aan in de pan. Voeg kool toe. Maak af met de saus
Eel (soort paling) met Hui Kuo Saus met peultjes.
Maak de paling schoon en hak in stukjes. Heel slijmerig, goed
schoonmaken. Bak met knoflook de paling aan in de pan, voeg peper en zout toe
Bron: alle gerechten komen van de Toko op de Croeselaan in Utrecht