Jubileum(et)maal bij Joost

5 november 2011

15 jarig bestaan van de eetclub

menu


 

Gerecht

 

Geserveerd met

Chef de Cuisine

Amuse

Oesters

Champagne
Charles Heidsieck Brut Reserve

Erik


Amuse

Lady Curzon

 


Rudi


Voorgerecht

Kaviaar op blini's

 


Russische wodka
S
tolichnaya


Rudi


Voorgerecht

Koningskrab met risotto

 


Witte bourgogne
Chassagne Montrachet 1er Cru La Maltroie


Joost


Hoofdgerecht

Reerug St. Hubertus

 


Rode Bourgogne
Mazy Chambertin Grand Cru 2000


Jeroen


Nagerecht

Kaasplankje

 


Sherry
Del Duque Amontillado Vieja Jerez


Erik

 

Nagerecht
Zwanenmeer


Champagne
Veuve Clicquot Ponsardin Brut


Joost


Koffie

 


Whiskey
Midleton very rare Irish Whiskey


Jeroen

Foto's van het festijn

Het cadeau van Laura, Ilse en Ivonne

De rekening