Amuse
4 personen
Roti met aardappel masala
Ingrediënten
4 rotipannenkoekjes (supermarkt of toko)
4 aardappelen
½ tl mosterdzaadjes
½ tl komijnzaadjes (poeder kan ook)
1 grote ui, in ringen
rode of groene peper naar smaak
een snuf kurkuma
1 el curry blaadjes
olie om in te bakken
duimgrootte gember
Bereiding:
Kook de aardappelen tot ze net gaar zijn en giet ze af. Snij ze klein.
Neem nu een pan met wat olie en bak hier de komijn- en mosterdzaadjes in. Wanneer deze beginnen te bakken, voeg je de curryblaadjes, uien ringen, gember en rode peper toe. Roer even om en voeg dan ook de kurkuma toe.
Warm de rotipannekoekjes op (oven of magnetron) en vul ze met het aardappelmengsel en vouw ze dicht. Serveer ze lauwwarm.
Bron: naar Jamieskitchen.nl